VENUE:Uitm Shah Alam Selangor, Malaysia
TIME : 10.00 am - 3.00pm
FEES : RM 250.00 per person
Date: 11 th July 2009 ( Saturday )
Menu: Tomato & Cucumber mint salata, Cream of Pumkin soup with Crouton, Marinated Chicken Tandoori, Spaghetti Al funghi, Chocolate mousse
Date : 19 th July 2009 ( Sunday )
Menu: Italian Style Bean Salad, Forest of Mushroom with Garlic bread, Roasted beef with Herbs crust, Madras Potato Au Gratin, Butter chicken, Raisin and Fig Pudding
Date: 25 th July 2009
Menu: Chicken Terrine with Orange Segment, Braised Lamb Shank with Baby Potatoa, Chinese style Black peper chicken, Steamed fish with Tauchu sauce, Chocolate chip Cookies
3 comments:
Salam chef..
saya amat tertarik dengan cara chef mengadakan kelsa masakan. Saya juga berminat untuk mengikuti kelas masakan chef.
Jika chef ingin mengadakan kelas masakan di belah utara ( sungai petani ) saya boleh menyediakan venue yang amat bersesuain untuk chef. Bila lagi org utara dapat merebut peluang untuk belajar masakan bersama chef.
mmm...majalah ni pun saya ada...
Chef Sabri memang best... Aku rasa lebih bagus dari Jamie Oliver kot.. Ahaks
Post a Comment